Æggesalat

Æggesalat

4 portioner. 1 portion indeholder 100kcal
137kcal pr. 100g

Ingredienser

  • Æg mellemstørrelse 2stk / 151kcal
  • Æggehvide mellem 2stk / 44kcal
  • Æble 25g / 11kcal
  • Karse 10g / 4kcal
  • *Karry stødt 0,5tsk / 8kcal
  • *Creme fraiche 5% 50g / 41kcal
  • *Hellmans light mayo 50g / 132kcal
  • *Dijon sennep 8g (1,5tsk) / 9kcal
  • *Salt & peber tilsmag / 0kcal

Fremgangsmåde

  1. Kog dine æg i ca. 11 minutter med låg på så blommen netop ikke er flydende. Når færdige overhæles med koldt vand til de er helt afkølet.
  2. Mix de stjernemarkerede ingredienser sammen i en skål. Tilsmag med salt og peber.
  3. Skræl og skær dit æble i små firkanter. Pil dine æg og skær i fortrukken størrelse. Mix æg og æble i din creme og rør rundt til æggeblomme er rørt godt ud og du kan lide konsistensen. Tilsæt evt. vand for at fortynde. Ønsker du en mere smattet æggesalat kan du med fordel tage en saks og efterklippe dine æg.
  4. Skyl din karse og smid på toppen eller mix i æggesalaten. VOILA!

Noter

Er “salaten” for tyk kan du tilføje vand til ønsket konsistens. Æble og karse kan undlades.

VALGFRI TILFØJELSE:
Bacon 50g / 104kcal (+26kcal pr. portion)

God fornøjelse i køkkenet.

Mangler du mere inspiration til madlavning eller træning, så kan du abonnere på min YouTube-kanal, hvor jeg løbende deler ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *