Chicken Nuggets

Chicken Nuggets

7-9 nuggets. 1 portion indeholder 350 kcal

Ingredienser

  • Kyllingbryst 185 g / 178 kcal
  • Hvedemel 10 g / 33 kcal
  • Salt 1 tsk / 0 kcal
  • Æg 0,3 / 23 kcal
  • Kellogs cornflakes 30 g / 114 kcal

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovn på 200 grader varmluft. Skær kylling ud i mundrette stykker.
  2. Knus cornflakes i en skål med bunden af et glas eller andet. Stykkerne må gerne være lidt grove for mere crunch/sprødhed.
  3. I en anden skål mixer du mel med salt.
  4. I en tredje skål knækker du et helt æg ud og pisker sammen med en gaffel.
  5. Tag alle kylling stykker og mix rundt i melen til helt dækket. Tag alle stykkerne fra mel og vend i dit æg. Tag et stykke ad gangen og vend i cornflakes og smid på en rist eller bageplade med bagepapir (jeg foretrækker rist så de bliver lækre sprøde hele vejen rundt men smider en bageplade med papir under for at undgå gris).
  6. Smid i ovnen i 10-13 minutter (mine bliver bedst på 11 minutter) og server med fortrukken dyppelse og ekstra salt. VOILA!

Noter

Server med mayo light, ketchup eller anden fortrukken dyppelse. Dyppelse er ikke medregnet i samlede kalorier. Brug et helt æg men der vil være overskydende og derfor er opskriften angivet med mindre æg.

God fornøjelse i køkkenet.

Mangler du mere inspiration til madlavning eller træning, så kan du abonnere på min YouTube-kanal, hvor jeg løbende deler ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *