4 portioner. 1 portion indeholder 450 kcal
Ingredienser
- *Kyllingbryst 450 g / 477 kcal
- *Neutral yoghurt 300 g / 150 kcal
- *Garam Masala 1 spsk / 18 kcal
- *Gurkemeje 1 tsk / 9 kcal
- *Salt 1 tsk / 0 kcal
- Løg 100 g / 39 kcal
- Hvidløg 2 fed / 8 kcal
- Garam Masala 1 spsk / 18 kcal
- Ingefær stødt 1 tsk / 6 kcal
- Spidskommen 2 tsk / 23 kcal
- Chili pulver 1 tsk / 0 kcal
- Tomatpuré 80 g / 71 kcal
- Blendet tomat på dåse 400 g / 100 kcal
- Kokosmælk light 3 dl / 201 kcal
- Salt (tilsmag) / 0 kcal
- Basmatiris 200 g / 710 kcal
Fremgangsmåde
- Stjernemarkerede ingredienser blandes: Skær kyllingbryst i valnød størrelser og put i en frysepose med yoghurt, gurkemeje, garam masala og salt.
Smid i køleskabet fra morgenstunden så det kan hygge i mange timer indtil du skal lave retten. Minimum 4 timer. - Riv løg på groft rivejern og pres hvidløg. Svits af i gryde 2 minutter til glasklare (tilsæt lidt vand hvis de sætter sig fast i gryden).
- Tilsæt ingefær, spidskommen, garam masala og chili og rør sammen. Tilsæt så tomatpuré, tomat (blendet og glat) og kokosmælk og rør sammen.
- Tilsæt din kyllingblanding og lad det simre i 20 minutter og rør i ny og næ.
- Kog dine ris til færdige og server dem med din tikka masala. VOILA!
God fornøjelse i køkkenet.
Mangler du mere inspiration til madlavning eller træning, så kan du abonnere på min YouTube-kanal, hvor jeg løbende deler ud.