12 frikadeller. 1 frikadelle indeholder 70 kcal
Ingredienser
- *Hakket svin & kalv 4-7% 360g / 479kcal
- *Gulerødder 80g / 30kcal
- *Squash 100g / 20kcal
- *Løg 100g / 39kcal
- *Æg 1stk mellemstørrelse / 75kcal
- *Æggehvide 1stk mellemstørrelse / 22kcal
- *Havregryn finvalsede 45g / 165kcal
- *Sødmælk 0,5dl / 4kcal
- *Salt 1tsk / 0kcal
- *Peber efter smag / 0kcal
Fremgangsmåde
- Skræl dine løg, gulerødder og squash. Riv gulerødder og squash fint på rivejern. Klem væske ud af dit revne gulerod og squah så det bliver “tørt” og hak efter med en kniv så der ikke er strimler. Riv løg groft.
- I en skål mixer du de stjernemarkerede ingredienser sammen til en fars. Opdel dejen i 12 frikadeller og steg på en pande i ca. 5 minutter på hver side til færdige ved lige over middel varme. Krydder med salt og peber. VOILA!
Noter
Du kan snildt udskifte med hakketkyllingekød.
God fornøjelse i køkkenet.
Mangler du mere inspiration til madlavning eller træning, så kan du abonnere på min YouTube-kanal, hvor jeg løbende deler ud.