Ønsker du at smide nogle kilo på en holdbar måde?

899 kr.  449 kr. (spar 50%)

Madplanen “Vægttab, til kvinder der også elsker (almindelig) mad” er skabt til dig som ønsker at tabe dig, men ikke ønsker at leve med ensformig mad, dig som faktisk gerne selv vil vælge hvad du spiser og dig hvor smag og nemhed i hverdagen er essentiel.

Glem alt om slankekur, – det her er min kostfilosofi, som er nem, ukompliceret og DERFOR holdbart. Her er der plads til at leve livet, nyde det, spise mad som smager godt og er helt almindelig, – mens du stadig taber dig.

Denne kostfilosofi skal lærer dig, engang for alle, at stoppe med madstres, stoppe med at leve uden madglæde og lærer dig at dine smagsanser stadig skal forkæles for at opnå et varigt vægttab.

Nu visker vi tavlen ren og starter din rejse til at få et SUNDT forhold til mad og et VARIGT vægttab uden madstres med min nye e-bog “Vægttab, til kvinder som også (elsker) almindelig mad”

E-bogen indeholder blandt andet:

Den simple madplan er som ordet lyder meget simpel – ikke de der lange kringlede opskrifter. Den simple madplan består blandt andet af: Æg&bacon, “byg” din egen rugbrødsmad og “byg” din egen burger – samt mange mange flere.

Du får også 3×3 af mine opskrifter, nemlig til hver måltid. Opskrifterne er en inspiration og du må meget gerne sammensætte og eksperimenterer med dem som du har lyst. Du er fuldt oplyst omkring kalorierne i hver enkel madvare – så du kan blive klogere på mad og indhold – på den måde træffe dine egne til – og fravalg.
Dine mellemmåltider spænder alt fra cheeseburger fra mcd, mælkesnitter, frugt, nødder og chokolade, samt meget meget mere.