1 portion. 1 portion indeholder 400 kalorier
Ingredienser
- Æg mellemstørrelse / 75kcal
- Tun i vand 80g drænet vægt / 90kcal
- Pasta 35g / 121kcal
- Grøn salat mix 50g / 8kcal
- Grønne oliven 20g / 29kcal
- Cherry tomater 30g / 8kcal
Dressing
- Græsk yoghurt 2% 25g / 18kcal
- Dijon sennep 1,5g / 2kcal
- Hvidløg 0,2 fed / 1 kcal
- Hellmans mayo light 25g / 44kcal
- Citronsaft 0,1 tsk / 0kcal
- Salt tilsmagning / 0kcal
- Peber tilsmagning / 0kcal
Fremgangsmåde
- Kog din pasta og når færdig overhæld med det samme med koldt vand.
- Kog dit æg i 10 minutter og overhæld med det samme med koldt vand. Når afkølet skærer du det på halv og ver halv skærer du i 3 både.
- Kog dit æg i 10 minutter og overhæld med det samme med koldt vand.
- Skær cherrytomater på halv.
- Lav din dressing ved at mikse alle ingredienser sammen. (Skal du ikke spise salaten når den er lavet så gem dressingen ved siden af og tilsæt salaten når den skal spises.)
- I en skål tager du salat og pasta. Miks dressingen I så den fordeles rundt og alt søbes ind.
- Anret på en tallerken og put på tun, æg, cherrytomater og oliven. VOILA!
Noter
Lav endelig ekstra med dressing og benyt den til andre salater. Den er en god all-around dressing.
Ønsker du bringe retten op på 450kcal kan du f.eks tilføje:
1,5tsk olivenolie eller 15g hvid pasta
God fornøjelse i køkkenet.
Mangler du mere inspiration til madlavning eller træning, så kan du abonnere på min YouTube-kanal, hvor jeg løbende deler ud.