APP:

Velkommen til!

Vi har glædet os enormt meget til at lancere denne app, og den har været lang tid undervejs, men nu er vi ENDELIG igang, og i denne FAQ vil vi besvare alle de spørgsmål der måtte være i forbindelse med opstart, brug, funktioner og alt det praktiske. Du har måske allerede lavet din profil og surfet lidt rundt, men vi ønsker at give dig fuldt overblik over de forskellige og mange features, du kan gøre brug af i dit abonnement hos os. Vi har nemlig formået at samle alt i én, så du ikke længere skal bruge 5 forskellige platforme for at kunne holde overblik.

I vores app kan du nemlig tracke skridt, tælle, tracke og scanne kalorier, lave indkøbslister, samt mikse og matche både mad og træning som du ønsker det. Udover det kan du hele tiden følge din fremgang via billeder, vægt, mål som du kan oploade i appen når du lyster.

"Personlig profil” og “Overblik"

MODULTRÆNING/TRÆNING: 

Vores egen opfundne koncept “modul træning” er noget vi er meget stolte af, og som selvfølgelig skal være en del af appen!

Vi har bygget et modulbibliotek med en masse lækre moduler, som er inddelt i kategorier så du hurtigt og nemt kan udvælge den muskelgruppe du ønsker at fokusere på, og mikse og matche alt efter tid, lyst og overskud, så det passer ind i DIN hverdag.

Moduler - hvad er det?

Hvad skal man bruge af udstyr?

KOST:

Hele filosofien bag denne app, er at det er DIG der er kaptajnen. Vi giver dig legoklodserne, og du bygger!

Det er også hvad du kommer til at opleve i madbiblioteket, hvor du selv kan indstille dine daglige kalorier til fx. 1800, ved at holde kalorieberegner knappen inde. Herfra kan du selv indstille hvor mange kcal du vil have til hvert måltid, hvis du fx. er mindre sulten til morgen, men meget sulten til aften, så vælger du blot hvor mange kcal der skal være til rådighed på de pågældende måltider, og det justerer du blot indtil du rammer det antal kcal du gerne vil spise dagligt.

Dette trick giver selvfølgelig mest mening hvis du gør brug af opskrifterne i appen, og knapt så meget hvis du freestyler. Det er dog stadig med til at give dig et overblik over din dag.

Ønsker du ikke selv at indstille dine KCAL?

Du har adgang til alle opskrifter i kategorien "Mad"

Bonus!

FORLØBER:

4 ugers intens Bikinifit

4 ugers intens Vægttab

Workshops

OM OS:

Pernille om Camille

Camille om Pernille

DET KEDELIGE

Hvordan tilmelder jeg mig?

DET SJOVE

Rabatter til MissFit

Fornyelser