Handelsbetingelser

Betingelser og vilkår

Når du handler på missfit.dk, handler du med CW Workout ApS, og du accepterer samtidig vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT

Fragt koster fra 39 DKK, og der er fri fragt på ordrer over 399 DKK.

Vær opmærksom på, at hvis man har benyttet rabatkoder, så kan tilbudene IKKE kombineres. Dvs. at den samlede pris på produkterne, INKL. RABATKODE, skal overstige 399 DKK før “fri fragt” udløses.

Alle bestillinger leveres med GLS.

Vi leverer ikke til andre lande end Danmark – og kun til brofaste øer.

RETURNERING AF VARER

Når du handler på missfit.dk, har du altid 30 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal betale for returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstateret, at plomberingen er intakt, og emballagen er i ordentlig stand.

Returvarer skal sendes til:

FleksLOG ApS
Norgesvej 5
8700 Horsens
Damark

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Samtidig må du meget gerne vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, så vi kan kontakte dig i tvivlstilfælde.

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt en leveringstid på 1-3 hverdage. Under kampagner må der forventes en leveringstid på op til 5 hverdage.

IKKE AFHENTEDE PAKKER

Som kunde ved missfit.dk er du selv ansvarlig for, at leveringsoplysninger er korrekt på ordren, specielt email-adresse. Hvis email-adressen er forkert, vil du ikke modtage track & trace nummer, samt besked fra GLS om afhentning af ordre. Når en pakke ikke er afhentet til tiden, vil pakkeshoppen sende pakken tilbage til missfit.dk. Når vi modtager en pakke, som ikke er hentet til tiden, bliver din indbetaling, ekskl. fragtomkostninger, udbetalt til din konto. Der bliver ikke givet besked til kunden ved modtagelse af en ikke afhentet pakke.

REKLAMATION

Hos missfit.dk har du altid 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen/fejlen. Reklamerer du inden to måneder, anses reklamationen altid for at være rettidig. Reklamationen skal naturligvis være berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet (herunder brug efter udløbsdato) eller skadevoldende adfærd.

BETALING

Betaling kan foretages med GooglePay, ApplePay, MobilePay, Visa/Dankort, Visakort, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Betalingen foregår over en krypteret server via 3. parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv 25% moms, og betalingen trækkes på kortholders konto, når varen afsendes.

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og CW Workout ApS – herunder fortolkning af CW Workout ApS’s handelsvilkår – afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.